Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HABER ARA


Gelişmiş Arama

BU GÜNÜN MANŞETLERİ...

manşetler

SON DAKİKA HABERLERİ....

EKŞİ SÖZLÜK...






CANLI TV İZLE...

YAKINDA...

ÖZELLEŞTİRMELERE HAYIR!

ALEXA

Alexa Certified Traffic Ranking for www.likyahaber.net

SİTEYE GELENLER

free counters

ÇEVRİMİÇİ

ÖNCE TEŞEKKÜR...

Yusuf KARSAK

27 Haziran 2010, 17:32

Yusuf KARSAK

ÖNCE TEŞEKKÜR….

 

Sevgili Belediye Başkanımız Saim Karakurt, on beş yirmi senedir yapılmayan imar yollarını yapmaya başladığınız için size ve ekibinize çok teşekkür ederim.

Bundan sonrada öncelik arz eden Kalkan şehirlerarası otogarın eksiklerinin giderilmesi düzenli şekilde tuvaletlerinin bakımı onarımlarının yapılmasını talep etmekteyiz. Otogarın etrafında hiç ışık yok.

Kalkan ana caddesi üzerinde bulunan lokantaların önündeki çeşmenin bakımı, onarımının bir an önce yapılmasını halk bekliyor. Çünkü bu çeşmenin olduğu yer Kalkan’ın bir aynası durumundadır.

Ayrıca taksicilerin alt tarafındaki tuvaletin bakımı onarımı badanası temizliği gözden geçirilmelidir.

Sayın Başkan bu benim dediklerimi, söylediklerimi rica ediyorum bir eleştiri olarak kabul etmeyin. Sizin yönetiminize bir destek olarak kabul etmenizi önemle rica ederim. Nasıl yukarıda sizlere teşekkür ettiysem bu eksikliklerin giderilmesi içinde Belediye Yönetimimizi uyarmak, sizin biraz büyüğünüz ve ağabeyiniz olarak bunu kendime bir borç olarak gördüm ve görüyorum.

Gelelim yeşil alanlarımıza. Menteşe oğlu Mahallesi’nde var olan yeşil alanlarımızın değerlendirilerek halkımızın hizmetine açılmasını talep ediyorum. Bu benim sıraladığım hizmetler, çok pahalıya mal olacak işler değildir. Az parayla halkın en rahat görebileceği işlerdir. Bu ufak dediğimiz yatırımlar yarın sandıkları doldurur. Bunu da bilmelinizde yarar vardır. Değerli Başkan, halkla ilişkilerinizi de gözden geçirmenizi rica ediyorum. Vatandaşımız sizi kendi içersinde görmek istiyor. Birde Cumhuriyet Halk Partisi’nin yakın zamanda toplanarak bir senenin üzerindeki çalışmalarını partili vatandaşlarla değerlendirmenizde çok büyük faydalar ve yararlar görüyorum. Bir başkan bazı işleri göremeyebilir, hepsine yetişemeyebilir, bu tür danışma kurullarının toplanması, karşılıklı fikir alışverişi yapılması Belediyemize ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne çok katkıları olacağından eminim. Partinin büyümesi bir oy fazla alması, halkla ilişkileri üst seviyelerde tutmaktan geçer. Siyasetçinin ilacı halktır.

Benim diyeceklerim sizlere tavsiye niteliğinde budur.

 

Yusuf Karsak

Koca Yusuf

 

Bu haber 2505 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
********FARKIN NE****************23 Şubat 2014

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

sence; KALAMAR TAVA MI MEZE Mİ?






Tüm Anketler

GOOGLE TERCÜME



Copyright © 2005-2012 www.likyahaber.net Tüm hakları acaip bir şekilde saklanmıştır. Kopye eden fena olur!... demedi demeyin... editör-özer yılmaz/elk.mühendisi-yıldız teknik üniv. POSTA ADRESİMİZ; haber@likyahaber.net
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi

elektronik sigara