Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HABER ARA


Gelişmiş Arama

BU GÜNÜN MANŞETLERİ...

manşetler

SON DAKİKA HABERLERİ....

EKŞİ SÖZLÜK...






CANLI TV İZLE...

YAKINDA...

ÖZELLEŞTİRMELERE HAYIR!

ALEXA

Alexa Certified Traffic Ranking for www.likyahaber.net

SİTEYE GELENLER

free counters

ÇEVRİMİÇİ

ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ, İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI GÜNDEMİNİ AÇIKLIYORUZ...

ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ, İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI GÜNDEMİNİ AÇIKLIYORUZ...

Tarih 30 Mart 2010, 19:58 Editör Özer YILMAZ

05.04.2010 da saat 14.00 de Antalya İl Özel İdaresi, İl Genel Meclis Toplantı Salonun'da gerçekleştirilecek gündem maddelerini, ve bölgemiz ile ilgili maddeleri (kırmızı renkliler) açıklıyoruz.


ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ, İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI GÜNDEMİNİ AÇIKLIYORUZ...


05.04.2010 da saat 14.00 de Antalya İl Özel İdaresi, İl Genel Meclis Toplantı Salonun'da gerçekleştirilecek gündem maddelerini, ve bölgemiz ile ilgili maddeleri (kırmızı renkliler) açıklıyoruz.;


 

T.C.

ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ

İl Genel Meclisi Başkanlığı

İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI GÜNDEMİNİN

DÖNEMİ

BİRLEŞİMİ

TARİHİ

SAATİ

TOPLANMA YERİ

21

16

05/04/2010

14.00

İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI SALONU

1- Yoklama ve Açılış.

2- Antalya İl Genel Meclisinin 05 Mart  2010 tarihli 15. birleşimine ait tutanak özetinin okunması ve işarı oyla oylanması.

3- Antalya ili Kaş ilçesi Gökçeören köyü Mumuda ve Baldıraz mahalleleri ile Sarıbelen köyü Üçkuyu mahallesini, Kaş-Kalkan karayoluna bağlayacak olan yaklaşık 2 km yol güzergahının yol ağına alınması ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

4- İlimiz, Döşemealtı ilçesi, Karataş köyü sınırları içerisinde yer alan 578 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı (zeytinyağı imalathanesi) amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

5- İlimiz, Döşemealtı ilçesi, Karataş köyü sınırları içerisinde yer alan 578 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı (zeytinyağı imalathanesi) amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

6-İlimiz, Alanya ilçesi, Uğrak köyü köy yerleşik alanı sınırları içerisinde yer alan 792 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Akaryakıt ve LPG satış istasyonu amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

7-İlimiz, Alanya ilçesi, Uğrak köyü köy yerleşik alanı sınırları içerisinde yer alan 792 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Akaryakıt ve LPG satış istasyonu amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

8-İlimiz, İbradı ilçesi sınırları içerisinde yer alan Üzümdere köyü için hazırlanmış olan köy yerleşik alanı tespiti talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

9-İlimiz, Akseki ilçesi sınırları içerisinde yer alan Güzelyalı köyü için hazırlanmış olan köy yerleşik alanı tespiti talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

10-İlimiz, Elmalı ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kocapınar köyü için hazırlanmış olan köy yerleşik alanı tespiti talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

11- Antalya ili Kepez ilçesi Muratpaşa Mahallesi 8153 ada 4 parsel nolu 303 m2 yüzölçümlü taşınmazda İl Özel İdaresinin 138 m2 hissesinin bulunduğu, İbrahim Birlik adındaki vatandaşın idareye vermiş olduğu dilekçede söz konusu taşınmazdaki Muratpaşa vakfına ait 165 m2 hisseyi satın aldığı ve İl Özel İdaresine ait 138 m2 hisseyi de satılması halinde satın alma talebinde bulunduğu belirtilmekte olup, 8153 ada 4 parsel nolu taşınmazda Muratpaşa vakfına ait hissenin satışı ile ilgili olarak idaremizin şufa hakkını kullanıp kullanmayacağı ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

12- Antalya ili Kepez ilçesi Muratpaşa Mahallesi 8157 ada 8 parsel nolu 384 m2 yüzölçümlü taşınmazdaki İl Özel idaresi hissesinin Halil Bulut’a satışının yapılıp yapılmayacağı ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

13- Antalya İli Muratpaşa ilçesi Yüksekalan mahallesi 5242 ada 18 parsel nolu 340 m2 yüzölçümlü taşınmazın 227 m2’si  İl özel İdaresi adına, 58 m2’si Hasibe Usta adına, 55 m2 side Şaban Boruzan adına kayıtlı olup söz konusu taşınmaz üzerinde Ali Keleş isimli vatandaş’ın evinin olduğu içmesuyu ve elektirik aboneliklerinin olduğu, emlak vergilerini de bugüne kadar  yatırdığı belirtilerek İl Özel İdarei adına kayıtlı olan 227 m2 lik hissenin Ali Keleş isimli vatandaşa satışının yapılıp yapılmayacağı ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

14- Antalya ili Serik ilçesi Akbaş köyü Gücükler mahallesinde bulunan Kocaoluk  Pınarı su kaynağından 0,08 lt/sn debi miktarının Veli Keleş’e tarımsal amaçlı kullanmak üzere kiraya verilip verilmeyeceği ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

15- İlimiz Manavgat ilçesi Düzağaç köyü Kavaklıpınar  membası içmesuyu inşaatında kullanılmak üzere Mustafa Arslan tarafından 25.000.000 TL ile Yeniköy mahallesi 2058 ada 1 parsel üzerine okul yapılmak üzere Halil Akyüz tarafından 250.000 TL bağış yapılmış ve İl Özel İdaresi emanet hesaplarına alınmıştır. Mustafa Arslan ve Halil Akyüz tarafından yatırılan ve idaremiz emanet hesaplarında mevcut bulunan toplam 275.000 TL  bağışın, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesi (g) bendine istinaden kabulü ile 25.000 TL nin Manavgat ilçesi Düzağaç köyü Kavaklıpınar menbaası içmesuyu inşaatında 250.000 TL nin Yeniköy mahallesi 2058 ada 1 parsel üzerine okul inşaatında kullandırılması ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

16- İlimiz Alanya ilçesi Kızılcaşehir Taşpınar deresi mevkiinde aşırı yağışlardan dolayı yıkılan istinat duvarının yerine iki Adet istinat duvarı yapılması gerektiği ilk aşamada bir nolu istinat duvarının acilen yapılması için ihtiyaç duyulan 150.000 TL + KDV ödenek temini ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

17-5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 47. maddesi ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 40. maddesi uyarınca Antalya İl Özel İdaresinin 2009 mali yılı Kesin Hesabı ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

18-İlimiz, Kaş ilçesi, Bayındır köyü köy yerleşik alanı sınırları içerisinde yer alan 102 ada 62 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Konut amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

19-İlimiz, Kaş ilçesi, Bayındır köyü köy yerleşik alanı sınırları içerisinde yer alan 102 ada 62 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Konut amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

20-İlimiz, Kaş ilçesi, Bayındır köyü köy yerleşik alanı sınırları içerisinde yer alan 120 ada 16 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Konut amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

21-İlimiz, Kaş ilçesi, Bayındır köyü köy yerleşik alanı sınırları içerisinde yer alan 120 ada 16 numaralı parsel üzerinde yapılması düşünülen Konut amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı talebi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

 

 

 

 

T.C.

ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ

İl Genel Meclisi Başkanlığı

İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI GÜNDEMİNİN

DÖNEMİ

BİRLEŞİMİ

TARİHİ

SAATİ

TOPLANMA YERİ

21

16

05/04/2010

14.00

İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI SALONU

22- İlimiz, Kaş İlçesi, Kalkan Belediyesi sınırları içerisinde yer alan 132 nolu parselde yapılan Çevre Düzeni Planı değişikliği 05/03/2010 tarih ve 181sayılı karar ile İl Genel Meclisi gündeminde görüşülmüş ve karara bağlanmıştır. Çevre ve Orman Bakanlığı yazısında belirtildiği üzere “1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı kararlarına aykırı hiçbir işleme ilişkin uygun görüşü veya herhangi bir onay işlemi yapılmaması, aykırı kararların giderilmemesi halinde idari işlemlere başvulur.” denilmekte olup çevre düzeni planı değişikliği hususunun tekrar İl Genel Meclisi gündemine alınması talep edildiğinden 1/25.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği ile ilgili talebin 5302 sayılı İl Özel İdaresi 10/c maddesi uyarınca İl Genel Meclisi gündemine alınması ile ilgili ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

23-Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Hasta Hakları Kuruluna katılmak için İl Genel Meclisi üyelerinden bir üyenin Atatürk Devlet Hastanesi Hasta Hakları Kurulunda görevlendirilmek üzere işari oyla seçiminin yapılması.

24- 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. maddesi gereğince İl Genel Meclisince seçilen Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporunun görüşülmesi.

25-5902 sayılı Afet ve Acil Durum Başkanlığının teşkilat ve görevleri hakkındaki kanun uyarınca ilimizde Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurulmuş olup, Afet ve Acil Durum Başkanlığının 19/01/2010 tarih ve 373 sayılı genelgesi ile her ölçekteki plana esas jeolojik ,jeoteknik ve Mikrobölgelendirme Etüt  raporlarını onaylama yetkisi 19/12/2009 tarihi itibariyle Antalya Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne geçtiğinden dolayı Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünce Bakanlık Döner Sermayesine alınan hizmet bedelinin idaremizde çalışan personelin harcırahı, mesai ve iş mahalline gidecek aracın masraflarını karşılamak üzere İl Özel İdaresi tarafından karşılanması ile ilgili Plan ve Bütçe komisyonu raporunun görüşülmesi.

26- Türkiye’nin  Stratejik Vizyonu 2023 projesi kapsamında il ölçeğinde yapılacak 2023 çalışmalarına katkı ve başlangıç olabilecek sunumlar planlamaların sağlıklı yapılabilmesi ve zamanın proje uygulaması açısından gerekli olan ödeneğin idaremizin 2010 mali yılı bütçesinde karşılanıp karşılanmayacağı hususu ile uygun görüldüğü taktirde 5302 sayılı kanunun 64. maddesi gereğince idareye (İl Özel İdaresine) yetki verilmesi ile ilgili Özel İdare Komisyonu, Hukuk Komisyonu ile Plan ve Bütçe komisyonu raporlarının görüşülmesi.

27-İlimiz Gazipaşa İlçesi merkezinde bulunan kapalı spor salonu 2009 yılı ilk aylarında hizmete açıldığı ancak kış şartlarından dolayı spor salonunun akan çatısı ile sıhhi tesisatının bakım ve onarımının yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile Gençlik ve Spor Komisyonu raporlarının  görüşülmesi.

28-İlimiz Elmalı İlçesi Akçeniş köyüne 2 km asfalt 5 km stabilize yapımı, 2 km yayla yol bakımı yapılması işinin 2010 yılında yapılması ile ilgili Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi.

29-İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2010 yılı İlköğretim Kurumları Yapım Programına esas olmak üzere; İl Özel İdaresi 2010 mali yılı bütçesinde yer alan İlköğretim projeleri arasında yapılan incelemelerde arsa sorunu bulunan ve yeterli ödeneği ayrılmayan projelerdeki işlerin yapılma imkanının bulunmadığı bu nedenle de; söz konusu projedeki ödeneklerin yatırım projelerinin gerçekleşmesinde problem olmayan ve teklif yazı ekinde aktarma cetvelinde yer alan projelere ödeneklerin aktarılması İl Milli Eğitim Müdürlüğünce talep edildiğinden Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Usül Yönetmelik kapsamında 2010 mali yılı bütçesinde yer alan projeler  arasında sunulan cetvelde belirtilen tertipler arasında aktarma işlemlerinin yapılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu raporlarının görüşülmesi.

30-İlimiz İbradı İlçesi Ürünlü köyü,Başlar köyü,Üzümdere köylerinin çöpleri İbradı Belediyesince taşınmakta ve son aylarda çöplerin alınmaması nedeniyle çöpler birikmekte, sinek ve koku çevreyi rahatsız etmektedir.Çöplerin toplanması ile ilgili verilen öneri konusunda Çevre Park ve Bahçeler Komisyonu, Sağlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu ile Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

31-5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 25. Maddesi ve İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi uyarınca görev süresi 1 yılı tamamlanan Encümen üyelerinin yerine gizli oyla 5 Encümen üyesinin seçilmesi ile ilgili Antalya İl Özel İdaresi teklifinin görüşülmesi.

32-5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16.  ve  İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20. Maddesi gereğince belirlenen komisyonların adları, sayısı, çalışma konusu, süresi ve üye sayılarının belirlenmesi.

33-5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 16. Maddesi gereğince  ihtisas komisyonlarının seçiminin yapılması.

34-5302 Sayılı  İl Özel İdaresi Kanununun 10. maddesi yıllık programlarını görüşmek ve karara bağlama yetkisini ve görevini İl Genel Meclisine verilmiş olup, ilgili madde gereği 2010 yılı çalışma programının hazırlanarak meclisimize sunulması ve karara bağlanması ile ilgili Özel İdare Komisyonu raporunun görüşülmesi.

35-İlimiz Korkuteli İlçesi Kızılaliler köyünde bulunan ve halen taşımalı eğitim nedeniyle boş durmakta olan eski Kızılaliler İlkokulunun köy muhtarlığının sosyal ve kültürel etkinliklerde kullanılmak üzere geçici olarak kullanımın köy muhtarlığına verilmesi ile ilgili Özel İdare Komisyonu ile  Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu raporlarının  görüşülmesi.

36-Üzerinde Çalkaya İncikpınarı İlköğretim Okulunun bulunduğu, İlimiz Aksu İlçesi Mandırlar 1855 ada 1 parsel nolu 5408 m2 yüzölçümlü taşınmazda 1/2400 oranında hissesi bulunan Ayşe Acar isimli vatandaş hissesini okul yapılmak şartı ile bağışlama talebinde bulunduğu konusunda verilen öneri hakkında Özel İdare Komisyonu ile  Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu raporlarının  görüşülmesi.

37- Antalya ili Finike ilçesi Yuvalılar köyü Saklısu yerleşim birimi ana köyden ayrılarak müstakil köy kurulması talebi ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Özel İdare Komisyonu raporlarının görüşülmesi.

38-İlimiz Serik İlçesi Bucak köyünde Özel İdare tarafından yapılan yolun devamı olarak Köprü Çayı üzerinde bir adet köprü yapılması ile ilgili Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

39-İlimiz Kemer İlçesi Beycik köyü üçoluk mevkii yayla yolunun kötü hava şartlarından ve yağıştan çok etkilendiği ve yolun ulaşıma kapalı olduğu, yolun ulaşıma açılması ile ilgili Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

 

 

 

T.C.

ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ

İl Genel Meclisi Başkanlığı

İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI GÜNDEMİNİN

DÖNEMİ

BİRLEŞİMİ

TARİHİ

SAATİ

TOPLANMA YERİ

21

16

05/04/2010

14.00

İL GENEL MECLİSİ TOPLANTI SALONU

40-İlimiz Demre İlçesi Köşkerler köyünde geçen ay içerisinde şiddetli yağışlardan dolayı hasar gören köprünün trafiğe kapalı olmasından dolayı söz konusu yerde hasar tespitinin yapılarak köprünün faaliyete geçirilmesi ile ilgili Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

41-İlimiz Gazipaşa İlçesi Sugözü grup yolu üzerinde meydana gelen bozulmaların ve Şahinler ile Sugözü köyündeki dereyatakları ve yollarda meydana gelen bozulmaların neden kaynaklandığının tespiti,  bölgede faaliyet gösteren elektrik santrallerinin etkisi olup olmadığının araştırılmasını  ve acil olarak  yapılması gereken işlemlerin tespiti ile ilgili Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu ile Çevre Park ve Bahçeler Komisyonu raporlarının görüşülmesi.

42-İlimiz Konyaltı İlçesi Üçoluk Köyünün örencik Mahallesinden Yarbaş Çandır Köyünün göl deresi mahallesine giden ve Hisarçandır köyünün Köristan mahallesini gölderesi mahallesine bağlayan orman yolunun yol ağına alınması ile ilgili Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu ile Tarım ve Orman komisyonu raporlarının görüşülmesi.

43-İlimiz Korkuteli İlçesi Yalınlıgediği Köyü için Çaykenarı Köyü sınırları içindenİl Özel İdaresi ekiplerince açılan sondaj kuyusunun debisinin ölçümü kış aylarında yapılmasına rağmen 2lt/su civarında tespit edilmiştir.Yer altı su seviyesinin yaz aylarında düştüğü göz önünde bulundurularak Yalınlıgediği Köyü için yeni bir sondaj kuyusu açılması için işin İl Özel idaresi 2010 yılı yatırım programına alınması ile ilgili Tarım ve Orman Komisyonu raporunun görüşülmesi.

44-İlimiz Aksu İlçesi Pınarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulunda öğrenci sayısında artış olması sebebi ile yeni bir okul binasına ihtiyaç olduğundan, okula ek derslik yapılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

45-İlimiz Kepez İlçesi Şahinevler İlköğretim Okulunun ciddi bir bakım-onarıma ihtiyacı olduğundan okulun bakım ve onarımı ile bahçe düzenlemesi yapılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

46-İlimiz Serik ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulunun çatısı aktığından dolayı okulun bakım ve onarımının yapılması ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

47- İlimiz Aksu ilçesi Mandırlar 1855 ada 1 parsel nolu 5408 m2 yüzölçümlü taşınmazda Çalkaya İncikpınarı İlköğretim Okulunun bulunduğu, 72/2400  oranında hisseleri bulunan Feyzullah Saraçoğlu isimli vatandaşın hisselerini okul yapılmak şartı ile bağışlama talebi ile ilgili teklif hakkında İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler  komisyonu raporlarının görüşülmesi.

48-İlimiz Kepez ilçesi Muratpaşa mahallesi 8160 ada 1 parsel nolu taşınmazda hissesi bulunan Halil Bulut hissesini İl Özel İdaresine  bağışlama talebinde bulunmuştur.Adı geçen şahsa ait okul alanında kalan 8160 ada 1 parsel nolu taşınmazdaki hissenin bağışı ile ilgili teklif hakkında Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Hukuk İşleri Komisyonu raporlarının  görüşülmesi.

49-İlimiz Serik ilçesi Akbaş köyü sınırları içerişinde bulunan Zeytinbaşı mağarasında en iyi sarkıt ve dikitler bulunduğu     2. kat kısmının da turizme kazandırılması ile ilgili Kültür ve Turizm Komisyonu raporunun görüşülmesi.

50-İlimiz Manavgat İlçesi Taşağıl Beldesi Karaevli Mahallesi hudutları içerisinde bulunan Saylısu Örenyerinin incelenerek gün ışığına çıkartılması ve bölgenin doğal yapısı itibariyle doğa sporlarına uygunluğu göz önünde bulundurularak Turizme kazandırılması  ile ilgili Kültür ve Turizm Komisyonu ile Gençlik ve Spor Komisyonu raporunun görüşülmesi.

51-İlimiz Kumluca İlçesi Kuzca köyü sınırları içerişinde yer alan hidroelektrik santral binası alanı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi.

52-İlimiz Kumluca İlçesi Kuzca köyü sınırları içerişinde yer alan hidroelektrik santral binası alanı amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesi.

53-İlimiz Gazipaşa ilçesindeki dere yataklarında bulunan Kum Çakıl ocaklarının çevredeki tarım alanlarına zarar verdiği anlaşıldığından gerekli denetimden geçirilmesi ve ruhsatlarının olup olmadığının incelenmesi

ile ilgili verilen öneri konusunda Kum Taş Maden ocakları ile Ruhsatları İnceleme Komisyonu raporunun görüşülmesi.

54-İlimiz Alanya ilçesi Alara Çayı mevkilerinde ruhsatsız kaçak kum çakıl ocaklarına malzeme alındığından dolayı konunun incelenmesi için verlen öneri konusunda

  Kum Taş Maden ocakları ile Ruhsatları İnceleme Komisyonu ile Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu raporunun görüşülmesi.

55-Dilek ve Temenniler.

56- Kapanış.                                                                                                                       Av.Cavit ARI

                                                                                                                                                    İl Genel Meclis Başkanı

 

 

Bu haber 5102 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

KÖYLERİMİZDEN HABER

Kaş'a giderken Kaza...

Kaş'a giderken Kaza... Antalya'nın Kaş İlçesi Palamut Köyü'nde oturan Sami Karagül, yakını 35 yaşındaki Yusuf Karagül ve 36 yaşınd...

Cenneti korumak için

Cenneti korumak için WWF Türkiye'nin yürüttüğü Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi Deniz Yönetim Planı ve Uygulaması projesi tamaml...
********FARKIN NE****************23 Şubat 2014

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

sence; KALAMAR TAVA MI MEZE Mİ?






Tüm Anketler

GOOGLE TERCÜME



Copyright © 2005-2012 www.likyahaber.net Tüm hakları acaip bir şekilde saklanmıştır. Kopye eden fena olur!... demedi demeyin... editör-özer yılmaz/elk.mühendisi-yıldız teknik üniv. POSTA ADRESİMİZ; haber@likyahaber.net
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi


porno izle