Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HABER ARA


Gelişmiş Arama

BU GÜNÜN MANŞETLERİ...

manşetler

SON DAKİKA HABERLERİ....

EKŞİ SÖZLÜK...






CANLI TV İZLE...

YAKINDA...

ÖZELLEŞTİRMELERE HAYIR!

ALEXA

Alexa Certified Traffic Ranking for www.likyahaber.net

SİTEYE GELENLER

free counters

ÇEVRİMİÇİ

TÜLİN ŞAHİN;

TÜLİN ŞAHİN; "MUHTEŞEM KALKAN'A GELDİM"

Tarih 30 Ağustos 2010, 01:35 Editör Özer YILMAZ

Tekneyle Kaş'a kadar indik. Kaleköy, Üçağız, Kekova, Kalkan gibi muhteşem yerler gezdik. Maalesef toplamda sadece altı gün tatil yapmış oldum. Oradan geldiğimde hemen Elle için Floransa'ya uçtum.

TÜLİN ŞAHİN; "MUHTEŞEM KALKAN'A GELDİM"


"Ferragamo ailesi çok iyi dostum"

Bugüne dek 165 defileye katıldı, 150 kampanya ve katolog çekimi yaptı, 50 dergiye kapak oldu. Yazdığı yedi kitabın her biri 15 baskı yaptı. Tuliss.com sitesi ayda 1 milyon kez tıklanıyor! Bu rakamlarla temposunun ne kadar yoğun olduğu rahatlıkla anlaşılan Tülin şahin, Elle dergisi için de Floransa’da Salvatore Ferragamo ile bir araya geldi.

* En son hangi çekim için nereye gittin?      

- En son temmuzda dünyayı bir uçtan bir uca uçtum. Cape Town’da düzenlenen Dünya Kupası esnasında TRT için advertorial çektik. Cape Town’dan gelen uçaktan indim, doğrudan iç hatlara geçip Memet’le (eşi Memet Özer) Marmaris’e uçtum. Tekneyle Kaş’a kadar indik. Kaleköy, Üçağız, Kekova, Kalkan gibi muhteşem yerler gezdik. Maalesef toplamda sadece altı gün tatil yapmış oldum. Oradan geldiğimde hemen Elle için Floransa’ya uçtum. Ferragamo çekimlerimiz bir hafta devam etti. Oldu mu sana ağustos... Herkes tatilde, ben hâlâ iş başındayım.

* Floransa’daki çekimi anlat lütfen. Orada neler olup bitti?

- Her şey 2008’de başladı. Ferragamo ailesiyle aramızda güzel bir dostluk var. Bir akşam onlara yazıp, Floransa’da satın aldıkları evde bir çekim yapılmasıyla ilgili düşüncemi paylaşmıştım. Aile üyeleri bana hemen geri dönüp böyle bir çekime çok sıcak baktıklarını bildirdi. O andan itibaren Elle devreye girdi. Dergi ekibiyle tam iki yıl ayrıntılarla ilgilendik. Floransa’da hava çok sıcaktı. Sanırım 40 dereceyi gördük. Kalın kıyafetler yüzünden resmen kurdeşen oldum. Sıcaktan hepsi üzerime yapıştı. En büyük zorluksa çekimleri bu şehre akın etmiş binlerce turistin arasında yapmaya çalışmaktı. Bu arada, Ferragamo ailesinin Floransa’daki evi inanılmaz. Ev değil, sanat eseri. Çekimlerde hem yorulduk, hem eğlendik.

MEMET’İN VARLIĞI EN BÜYÜK ŞANSIM

* İşin gereği çok planlı ve programlı olmak durumundasın, bu çok açık. Özel hayatında spontane olabiliyor musun?


- İş hayatımda kesinlikle spontane değilim. Sence bu kadar işi yönetirken spontane davranmak gibi bir lüksüm olabilir mi? Özel hayatımda, çok yakın arkadaşlarımla birlikteyken bu hakkımı kullanmayı seviyorum. Zaten en güzel anlar, o spontane kararlardan çıkıyor.

* Enerjin hiç bitmez mi?

- Yoğun bir günün sonunda ben de herkes gibi yorulmuş ve pilimi bitirmiş oluyorum. Sadece fiziksel bir yorgunluktan bahsetmiyorum. Türkiye’ye ayrı, yurtdışına ayrı efor sarf etmem gerekiyor. Yurtdışında bağlı bulunduğum 20 ajansla sürekli ajandamı güncellemek durumundayım.

AYAKLARIM YERE SAĞLAM BASIYOR

* Önümüzdeki altı ay ve hatta 2011 için neler planlıyorsun?

- Yılın sonuna kadar iş planım belli... Gerisini bilmiyorum.

* Güzel, başarılı bir kadınsın, bir o kadar da mütevazı. Bu karışıma pek alışık değiliz.

- Teşekkür ederim. Sanırım Danimar-ka’da doğup büyümüş olmamın getirdiği bir şey. Orada kim olursan ol, kimse kendini bir başkasından farklı ya da daha özel görmüyor. Ayaklarım yere basacak şekilde yetiştirildim.

Bu haber 2894 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

FORUM & SÖYLEŞİ

Işık; "Uygarlık Anadolu'da Doğdu"

Işık; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahri Işık, Celal Bayar Üniversitesi&...

ÇEVRE VE DOĞA DOSTU AVUKAT...

ÇEVRE VE DOĞA DOSTU AVUKAT... ÇEVRE VE DOĞA DOSTU AVUKAT...
********FARKIN NE****************23 Şubat 2014

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

sence; KALAMAR TAVA MI MEZE Mİ?






Tüm Anketler

GOOGLE TERCÜME



Copyright © 2005-2012 www.likyahaber.net Tüm hakları acaip bir şekilde saklanmıştır. Kopye eden fena olur!... demedi demeyin... editör-özer yılmaz/elk.mühendisi-yıldız teknik üniv. POSTA ADRESİMİZ; haber@likyahaber.net
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi


porno izle