Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HABER ARA


Gelişmiş Arama

BU GÜNÜN MANŞETLERİ...

manşetler

SON DAKİKA HABERLERİ....

EKŞİ SÖZLÜK...






CANLI TV İZLE...

YAKINDA...

ÖZELLEŞTİRMELERE HAYIR!

ALEXA

Alexa Certified Traffic Ranking for www.likyahaber.net

SİTEYE GELENLER

free counters

ÇEVRİMİÇİ

OKUR KÖŞESİ...

OKUR KÖŞESİ...

Tarih 16 Eylül 2009, 08:23 Editör

mektuplar....

OKUR KÖŞESİ                  Likya HABER

                                                                                                 e-posta : haber@likyahaber.net

 

(Bu köşemiz, “gazetemize” gelen gönderi veyahut “e-postalara” ayrılmaktadır…)

 

MEKTUP-1- :

 

Sevgili Önder Ağabey,

Kalkan için yıllardır yaptıklarınızdan, savunmalarınızdan hep haberdar oldum. İmrendiğimi de belirtmeliyim. D, babadan Kalkan' lı olan ben ve benim gibilerin söylemek istediklerine tercüman olmayı başardığınız için binlerce teşekkürler.

 

Çok yakın zamanda Kalkan'dan ayrılan, ama eminim gökyüzünde yine Kalkan semalarında bizlerle birlikte olan sevgili ağabeyim HÜSEYİN YILMAZ için yazdığınız "adam gibi adam" başlıklı yazınızı ağlayarak ta olsa okudum İnceliğiniz ve bizleri de unutmadığınız için teşekkür ederim..

O Kalkan aşığı idi. Son zamanlarda gittiği yurtdışı gezilerinde bile "hiçbir yer Kalkan gibi değil" diyerek dönüyordu. Kalkan'a bir daha onun gibi birisi gelir mi diye söylesem herhalde abartmış olmam O hep annesinin ve babasının gözbebeğiydi. Biz kardeşlerinin de babasıydı. « her sıkıntınızda mutlaka beni arayın gece-gündüz derdi» ..„„„„„neredesin?

İsyan etmemek lazım biliyorum ama yokluğu çok zor. Çok acı bir ders oldu ama yaşarken gördüğün güzelliklerin, dostlukların değerini bilmek gerekiyormuş. Kaybettikten sonra bir anlamı yok. Tıpkı Kalkan gerçeğinde olduğu gibi.. ELİNDE OLAN GÜZELLİKLERİN TADINA VAR, KAYBETMEMEYE ÇALIŞ !...

Sevgi ve saygılarımla,

Hatice (YILMAZ) Kalabak

 

MEKTUP-2- :

 

Merhaba..!

Dün ben evde yokken sizin gazete gelmiş, annem açmış okumuş… akşam geldim ki sizi yere göğe koyamıyor…

Tarafsız göz bak! tebrik ediyor, size selamlarını iletiyor...

Sabah, Yazı İşleri Müdürüne mutlaka yaz bak diyor…

Hayırdır inşallah…

Yazayım da kurtulayım dedim :-))

 

Çalışmalarınızda başarılar diliyorum…

 

Y. Mimar Özlem BELİR.

 

MEKTUP-3- :

 

30.EKİM.2005/Kalkan

 

SAYIN BAKANIM ;

Ben Antalya Kaş İlçesi Kalkan beldesinde yaşayan ve bu beldede AB seviyesindeki tek sivil toplum örgütü olan KALKAN*DER (Kalkanlılar Derneği) in başkanıyım. Aynı zamanda ÇEKÜL vakfı Kalkan temsilcisi bir Ziraat Y.Mühendisiyim(Bahçe bitkileri ve Peyzaj). Derneğimizin amacı Kalkan Beldesinde Yaşam Kalitesini yükseltmek ve Kalkan coğrafyasına sivil toplum olarak öneri projeler getirerek sahip çıkmaktır. Ben Tarım Bakanlığında da yıllar önce 2 sene de olsa çalışan daha sonra özel sektöre geçen ve sağlıklı politikalarla özelleştirmenin taraftarı bir vatandaşım. Bu dönemde yapılan özelleştirme çalışmalarını da alkışlıyorum. Kalkan'da bugünlerde hazineye ait 2699 parsel no.lu 95 000 m2 lik bir arazi satışa sunulmak üzere hazırlık yapılmaktadır. Kalkan' ın özel mülkiyet ve kadastro yapısı ve arazinin konumu itibari ile beldenin bir daha gelecekte hiç bulamayacağı bu arazinin KENT PARKI olarak bırakılmasını istemekteyiz. Daha önce 1. derece sit alanı olan ve hazineye komşu parsel sahiplerinin başvurusu ile 3.derece sit alanı durumuna gelen bu arazi, belki de Bakanlığınızın alacağı bir kararla KENT PARK yapılarak Türkiye'de bir ilke imza atılacak, özelleştirme politikalarının sadece maddiyat içermediği " kentin sağlıklı bir kent olabilmesi için de devlet kaynaklarını kullanabileceği" gerçeğini de gündeme getirecektir. AB'ne katılma çalışmalarının hızla sürdüğü bugünlerde AB ye de iyi bir "gönderme" yapılmış olacaktır.

Turizm sektörü için de, beldenin genel kalitesine de katkıda bulunacak olan KENT PARK projesi, yıllardır çeşitli vesilelerle Avrupa ülkelerini dolaşan, onlardaki park alanlarına imrenen bir vatandaş olarak, "bizde niye olmasın!" tümcesine tamamen inanıyorum.

Derneğimizin bünyesinde 6 mimar, 3 inşaat mühendisi, 2 elektrik mühendisi gibi çeşitli mesleklerden 90 civarında aktif üye ve bir o kadar da gönüllü bulunmaktadır. KENT PARK oluşması için sivil toplum örgütü olarak Bakanlığınızla işbirliği içerisinde her türlü proje çalışması yapabilecek yetenekteyiz. Burada oluşacak KENT PARK için her türlü maddi kaynağı da karşılayabilecek bir beldeyiz. Bu mektubu size yazma cesaretini, sivil toplum örgütlerine verdiğiniz değerden almaktayım. Size ekte arazinin konumunu gösteren bir fotoğraf sunuyorum.

İstediğiniz taktirde, değerli vaktinizden bize ayıracağınız 15 dakika sizinle tanışmaktan gurur duyacağımız ve detaylı bilgi verme şansına sahip olacağımız bir zaman dilimi olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar. Sağlık ve afiyet dileklerimle.

ERGUN DURAN Kalkanlılar Derneği Başkanı ÇEKÜL Kalkan temsilcisi

ADRES:

Cumhuriyet Cad.No.5 (07960)

Kalkan/Kaş/ANTALYA

 

Bu haber 2641 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

OKURLARIMIZDAN

Anaokulu'ndan Duyuru

Anaokulu'ndan Duyuru Drama Derslerimizin Kayıtları Başlamıştır

KALKAN'DA 2013 YILBAŞI GÖRÜNTÜLERİ

KALKAN'DA 2013 YILBAŞI GÖRÜNTÜLERİ KALKAN'DA 2013 YILBAŞI KUTLAMALARI VİDEO GÖRÜNTÜLERİ...
********FARKIN NE****************23 Şubat 2014

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

sence; KALAMAR TAVA MI MEZE Mİ?






Tüm Anketler

GOOGLE TERCÜME



Copyright © 2005-2012 www.likyahaber.net Tüm hakları acaip bir şekilde saklanmıştır. Kopye eden fena olur!... demedi demeyin... editör-özer yılmaz/elk.mühendisi-yıldız teknik üniv. POSTA ADRESİMİZ; haber@likyahaber.net
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi


porno izle