Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

EN ÇOK OKUNANLAR

HABER ARA


Gelişmiş Arama

BU GÜNÜN MANŞETLERİ...

manşetler

SON DAKİKA HABERLERİ....

EKŞİ SÖZLÜK...






CANLI TV İZLE...

YAKINDA...

ÖZELLEŞTİRMELERE HAYIR!

ALEXA

Alexa Certified Traffic Ranking for www.likyahaber.net

SİTEYE GELENLER

free counters

ÇEVRİMİÇİ

'CANDAŞ BASIN' NABER?!...

'CANDAŞ BASIN' NABER?!...

Tarih 17 Ekim 2011, 14:44 Editör Özer YILMAZ

YANDAŞ BASIN HABER ATLATIYOR GÖRDÜK İŞTE HANGİNİZ YANDAŞ HANGİNİZ CANDAŞ



'CANDAŞ BASIN' NABER?!...



Son günlerde internet interlandında adından sıkça bahsettiren www.kalkangundemi.com adresli site sansürsüz yazılarına devam ediyor...
İnternet kullanılıcaları ve halk tarafından nasıl yayınlandığı merak konusu olan site sansürsüz yazıları ile dikkat çekiyor.
www.kalkangundemi.com adlı sitede yayınlanan son habere göre; 'yandaş basın candaş basın' konuları ele alınıyor... Yayınlanan habere göre; muhalefetin sesinin soluğunun çıkmadığı, Türkiye gündemine giren konularda bile 'kafalarını kuma gömdükleri' belirtilip,
"Kalkan'daki muhalefet'in şimdi sesi soluğu çıkmıyor ve haber atlatıyor. Türkiye gündeminde ve Televizyonlarda çarşaf çarşaf Kalkan'daki Villaların ruhsat iptalleri haber geçerken, bu basın kuruluşları (makikalatimes, makikalagundemi) içinde M.Ş.'nin ismi de geçen bu haberleri görmezden geliyor devekuşu misali 'kafalarını kuma gömdüler' " deniliyor.
www.kalkangundemi.com adlı sitede haber şöyle geçiyor;


YANDAŞ BASIN HABER ATLATIYOR GÖRDÜK İŞTE HANGİNİZ YANDAŞ HANGİNİZ CANDAŞ

YANDAŞ BASIN HABER ATLATIYOR GÖRDÜK İŞTE HANGİNİZ YANDAŞ HANGİNİZ CANDAŞ

Muhalefetin beslediği yandaş basının kimler olduğunu gördük !!!

Muhalefet basınının YANDAŞ MEDYA & CANDAŞ MEDYA diye bas bas bağırarak herkese saldırdığını herkes biliyor.

Belediyenin basın servisinin mail ile attığı haberleri yayınlayan her siteye "Belediyenin borazanlığını yapıyorlar" diye yüklenen Kalkan'daki muhalefet'in şimdi sesi soluğu çıkmıyor ve haber atlatıyor.

Türkiye gündeminde ve Televizyonlarda çarşaf çarşaf Kalkan'daki Villaların ruhsat iptalleri haber geçerken, bu basın kuruluşları (makikalatimes, makikalagundemi) içinde M.Ş.'nin ismi de geçen bu haberleri görmezden geliyor devekuşu misali "kafalarını kuma gömdüler".

Merak etmeyin biz bunları görüyoruz, unutmuyoruz ve haberi bizde veriyoruz, sizin kafanız kumun içinde kalsın.


Denize Sıfır Kaçak Villalara Belediye 'dur' Dedi

Antalya'nın Kaş İlçesi Kalamar Koyu'nda 2009 yılında yapımına başlanan denize sıfır 25 villanın ruhsatı, Kıyı Yasası'na aykırı inşa edildiği gerekçesiyle belediye tarafından iptal edildi.

Antalya'nın Kaş İlçesi Kalamar Koyu'nda 2009 yılında yapımına başlanan denize sıfır 25 villanın ruhsatı, Kıyı Yasası'na aykırı inşa edildiği gerekçesiyle belediye tarafından iptal edildi. 

Ruhsatı iptal edilenler arasında, eski Anap ve AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer'in de villası bulunuyor. 

Kalamar Koyu'nda 2008 yılında dönemin Kalkan Belde Belediye Başkanı Demokrat Partili Mustafa Şalvarlı tarafından tarım arazisi olan 14 parsele inşaat ruhsatı verildi. 5 bin metrekare büyüklüğündeki her parsele, 2009 yılında Kıyı Kanunu'na aykırı olmasına rağmen 34 villanın inşasına başlandı. Villalardan 21'inin su basmanı tamamlanırken, 7'sinin inşası sürüyor. 6 villa ise tamamlanarak iskana hazır hale getirildi. 

VALİLİK İNCELEME YAPTI 

2009 yerel seçimlerinde CHP'den belediye başkanı seçilen Ömer Saim Karakurt, konunun basında yer alması üzerine Antalya Valiliği'ne Ocak 2010'da bir yazı yazarak bölgenin durumu hakkında bilgi istedi. Belediye, Şubat 2010'da inşaatları durdurma kararı aldı. Antalya Valiliği ve Antalya Bayındırlık Bölge Müdürlüğü uzmanları, Kalamar Koyu'nda inceleme yaptı. Uzmanlar, Mart 2010'da hazırladıkları raporla, bölgede yapılan yapıların 'Kıyı İmar Yasası ve Yönetmenliklere' aykırı olduğuna hükmederek gerekli işlemin yapılmasını istedi. 

9'UNA İZİN VERİLDİ 

13 Eylül 2011'de Kaş Kaymakamlığı valilikten gelen raporu, belediyeye gönderdi. Kalkan Belediyesi de rapor doğrultusunda 23 Eylül'de bölgede inşaatı süren 34 villadan 25'inin ruhsatını iptal etti. 25 villanın ruhsatının iptaline 3621/3830 Sayılı Kıyı Yasası'nın ilgili maddeleri ve Kıyı Yasası'nın uygulanması hakkındaki yönetmelik gerekçe gösterildi. Ayrıca bölgede imar planı olmadığı ve söz konusu bölgenin tarım alanı statüsünde olduğu belirtildi. Kıyıdan 100 metre içeride bulunan 9 villanın ruhsatı ise iptal edilmedi. 

Ruhsatı iptal edilen villalar arasında eski Anap ve AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ada Turizm Yatırımları Şirketi'na ait 10 parselde bulunan villa da yer alıyor. Yine vekaleti Hasan Özyer'de bulunan Denizkan Gayrimenkul Pazarlama Şirketi'ne ait 2 parselde yer alan villa ile Kalamar İnşaat'a ait 2 parselde bulunan villaların da ruhsatı iptal edildi. 

'RUHSAT KANUNLARA AYKIRI' 

Kalkan Belde Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, "Bizden önceki yönetim Kalamar Koyu'nda bina ruhsatı vermiş. Uygulama imar planı olmayan yerlerde ruhsat verilmesi kanunlara aykırıdır. Bu nedenle konuyu Antalya Valiliği'ne bildirdik. Valilik ve Bayındırlık'tan gelen raporlar doğrultusunda işlem yaptık. Daha önce inşaatı durdurmuştuk. Raporlar doğrultusunda ruhsatı iptal ettik" dedi. 

'AHIR DAHİ YAPAMIYORUZ' 

Kalamar Koyu'nda arsası bulunan Yusuf Karsak ise binaların kaçak inşa edildiğini iddia etti. Beldenin sahile uzak bölgelerine bina yapıldığını kaydeden Karsak, "Bu bölge 20 yıl önce belediye mücavir sınırlarına alındı, ancak imara açılmadı. Burada arsası bulunan köylüler hayvanları için ahır yapamazken, birileri villa yapıyor. Yapılar tamamen yasa dışıdır. Villalar üstelik kamu arazisine yapılmış durumda" diye konuştu.

Bu haber 4767 defa okunmu?tur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

OKURLARIMIZDAN

Anaokulu'ndan Duyuru

Anaokulu'ndan Duyuru Drama Derslerimizin Kayıtları Başlamıştır

KALKAN'DA 2013 YILBAŞI GÖRÜNTÜLERİ

KALKAN'DA 2013 YILBAŞI GÖRÜNTÜLERİ KALKAN'DA 2013 YILBAŞI KUTLAMALARI VİDEO GÖRÜNTÜLERİ...
********FARKIN NE****************23 Şubat 2014

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

ANKET

sence; KALAMAR TAVA MI MEZE Mİ?






Tüm Anketler

GOOGLE TERCÜME



Copyright © 2005-2012 www.likyahaber.net Tüm hakları acaip bir şekilde saklanmıştır. Kopye eden fena olur!... demedi demeyin... editör-özer yılmaz/elk.mühendisi-yıldız teknik üniv. POSTA ADRESİMİZ; haber@likyahaber.net
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapy: MyDesign Haber Sistemi


porno izle