mustafa çırak (+9) 08 Mayıs 2012, 17:51 Yöneticiye Bildir +1  -1
çok şeyler gördüm kalkandakı metrekareye düşen fesat insan sayısını bir yerde görmedim izet kara dürus ve basarılı kardeşim birde taktir edin be izetcim unutma acizler yakınır şikayet ederr kıskanır başarılı olanlarrda kıskanılır biz insanın cıkamadıgı yerlere binalar yaptık kalkana truzmine katkı yaptık kimse istemez neden fesat ..fes<at.......lar.ıyı nıyetli basarlılı olanalr lütfen alınmasın anlayanlar anladı....
İzzet KARA (+24) 02 Mayıs 2012, 01:43 Yöneticiye Bildir +1  -1
Sayın Müşteri
Yönetim kurulu başkanı sıfatı, Sizin belirttiğiniz gibi AŞ yanı sıra tüm kurumsal kurum, kuruluşlarda ve birçok alanda kullanılan bir terimdirki sizin belirttiğinizin aksine Baransel Grup iki farklı şirketin birleşmesinden oluşmuştur.
Baransel Grup, Sebze meyve ithalat ihracat, Emlak, İnşaat, Turizm ve Sigorta aracılık hizmetleri sunan ve Faliyet gösterdiği alanda Tescilli markalarıyla çalışan 2006 yılından bugune faliyet gösterdiği sektörlerin lideri olmuş ve kendini kanıtlamıştır.
İlgi ve Alakanıza teşekkür eder, Dilediğiniz kişi yada kuruluşla çalışmanıza saygı duyarız fakat eleştirilerinizi yapmadan önce daha dikkatli olmanızı öneririz.
Saygılar.
İzzet KARA
Baransel Grup
kasım (-16) 02 Mayıs 2012, 00:14 Yöneticiye Bildir +1  -1
bu işlere yakışıyorsun
[......] gardaş.ama önce [..........] bi yap da , yakıştığını görelim.
Musteri (-14) 30 Nisan 2012, 15:11 Yöneticiye Bildir +1  -1
Bir villa müşterisi olarak [.....] firmayı araştırırken burayı gördüm.

[.............] adlı [.....] firmanın ortaklarında biri kendini Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilan ediyor ama yönetim kurulları Anonim Şirketlerde olur, Lİmited şirketlerde değil.

Limited şirketler ana sözleşmelerinde yazan iştigal konuları ile çalışır ve bu da gayet doğaldır. İki yada daha fazla LTD.ŞTİ yada A.Ş.'nin birleşiminden oluşan firmalara GRUP firmaları denir. Bunlar çok basit ve bilinen bilgilerdir.

Ancak bu firmanın yukarıdaki dolandırıcılık beyanatlarına keza; ilk iştigal konusu meyve sebzecilik olan (bknz.web sitesi) sadece bir LTD.ŞTİ. ken kendisini böyle büyük gösterme çabası beni açıkçası tereddüte ve hayrete düşürdü. Olmayan şeyler olan GRUP - Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi ünvanlar, bana göre yanıltıcı bilgilerdir ve bu firma da biz müşterileri yanıltmaya çalışmaktadır. Eğer amaç bu değilse ortada büyük bir kendini büyük gösterme egosu vardır. Bundan dolayı başka firma ile çalışacağım.
Saygılar.