SAĞDUYULU SEÇMEN


Açıklama: Kalkan yerel seçimlerinde sağduyulu seçmen dediğimiz, biraz da sağ partiye oy veren kişilerde dâhil olmaz üzere geçmişte ki 20 sene zarfında devamlı sağlıklı oy kullanmışlardır.
Kategori: KÖŞE YAZARLARIMIZ
Eklenme Tarihi: 13 Aralık 2009
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 13:12
Site: Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
URL: http://www.likyahaber.net/haber/yazar.asp?yaziID=572


 

SAĞDUYULU SEÇMEN

Kalkan yerel seçimlerinde sağduyulu seçmen dediğimiz, biraz da sağ partiye oy veren kişilerde dâhil olmaz üzere geçmişte ki 20 sene zarfında devamlı sağlıklı oy kullanmışlardır. Şöyle ki, bundan daha önceki seçimlerde de Kalkanı iyi yönetemeyen yerel yöneticilere karşı oy kullanmışlardır. Geçmiş dönemde de bu söz konusu seçmenlerimiz Sosyal demokratları belediyede iktidar yapmıştır. Bu en son dönemdeki seçim de kendilerinin yönetilmediğini bilen yüz elli kadar sağ seçmen CHP ‘ye oy vermiştir. Burada AKP’yi kazandırmamakta söz konusu olduğu için seçimlerde bir birleşme söz konusu olmuştur. CHP’li belediye yöneticileri sosyal demokrat seçmenlerin dışında bu seçmen vatandaşların iyi niyetini her zaman göz önünde bulundurmaları gerekir. Ayrıca kendi tabanına da devamlı yakın durmalıdır, bir oyu iki oy yapmayı kendisine vazife olarak bilmelidir. En son ki yerel seçimlerde Kaş İlçesinde de belediye seçimlerini de, eski doğru yolcu ve anavatanlı seçmenlerin sağduyulu oylarıyla kazanmıştır. Kaş’da CHP yöneticileri de bu seçmenlerin kıymetini bilmelerinde fayda vardır. Aynı durum Antalya İlinde ki kazanılan belediye seçimleri içinde geçerlidir. Gelelim işin ince noktasına bu seçimlerde CHP’ye oy veren bu söz konusu seçmenlerin nasıl CHP’li olurlar bunun yollarını araştırmak bu insanları partiye yakılaştırmak, örgütlemek CHP ‘li yönetimlerin bir görevidir. CHP’nin öz geçmişini yani tarihçesin çok güzel anlatılırsa CHP’li olmayacak vatandaş yoktur.

Bizim insanımız CHP deyince öcü gibi görmemeli, CHP deyince akla ne gelir.

1.CHP kuran “Mustafa Kemal Atatürk” gelir.

2.Büyük Millet Meclisi gelir.

3.Atatürk’ün silah arkadaşları gelir.

4.Altı ok ve anlamı gelir.

Cumhuriyetçilik, Devletçilik, Laiklik, Devrimcilik, Halkçılık, Milliyetçilik’tir.

5.Altı ok deyince aklımıza Kıbrıs gelir. Aklımıza Samsun gelir.

6.CHP deyince Erzurum gelir. Sakarya gelir, Afyon gelir, Kocatepe gelir, Amasya gelir,

7.İnönü savaşları gelir, Laiklik gelir, Devlet ve demokrasinin önemi gelir,

Bundan daha fazla nice konuları, söz konusu ettiğimiz seçmenlere anlatılarak CHP cephesinde yer aldırılabilir.

“CHP  İKTİDARINDA BİRİ YERKEN BİRİ BAKMAYACAK DEVLETİN ÇEŞMESİ BOŞA AKMAYACAK” DER  ve KURBAN BAYRAMINIZI YÜREKTEN KUTLAR TÜM HALKIMIZA SAYGILAR SEVGİLER SUNARIM..