KAŞ KAYMAKAMIMI SELAMİ KAPANKAYA'NIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI


Açıklama: KAŞ KAYMAKAMIMI SELAMİ KAPANKAYA'NIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI
Kategori: KAŞ HABERLERİ
Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2012
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 12:16
Site: Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
URL: http://www.likyahaber.net/haber/haber_detay.asp?haberID=3516


KAŞ KAYMAKAMIMI SELAMİ KAPANKAYA’NIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

 

        İnsanlar tarihin ilk çağlarından beri olayları zaman içinde kolaylıkla belirlemek için yılı aylara, ayları haftalara, haftaları günlere bölmüşlerdir. Olayları takip edebilmek için düzenlenen bu takvimin sıfırlanıp yeniden başladığı kabul edilen yılbaşları, zaman içinde insanların kendilerini yenilemeleri, yeni yılla birlikte yeni başlangıçlara adım atmaları için bir fırsat olarak değerlendirilmeye başlanmıştır. Yeni yılla birlikte yeni umutlar, güzel beklentiler, tüm dünya için iyimser dileklerin egemen olduğu bir ortam oluşmakta, insanların yaşama dair hevesleri pekiştirmektedir.

        Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum.

      Daha iyi hizmet verebilmek ve içinde bulunduğumuz dönemde başarıdan söz edebilmek için saydam yönetim anlayışını etkin kılabilmek, katılımcı demokrasi, etik değerler temelleri çerçevesinde işleyen bir düzeni yaşama geçirebilmek adına, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Kaymakamlığımız ve Devletimizin tüm Kurum Amirleri kapılarını her zaman halkımıza açık tutacak ve el birliği ile ihtiyacımız olan çözümler üretilmeye devam edilecektir.

       Çağdaş yaşamın evrensel değerleri, yüzyıllardır akıl ve sağduyu ile geliştirilmiş birikimler olarak karşımızda durmaktadır. İnsanlığın ortak zenginliği olan bu birikimlerden yararlanmanın önemli bir kazanım olduğunu unutmadan, her alanda ilerlemenin içinde yer almalı ve gelişime katkıda bulunarak geleceğe güvenle bakmalıyız.

       Gerçek bir kalkınmadan söz edebilmek için gerekli olan, eğitim düzeyinin yükseltilmesi, eğitilmiş ve uzmanlaşmış işgücünün artırılması, tüm nüfusun sosyal güvenlik korumasına alınması da önceliklerimiz arasındaki yerini almıştır. Çalışmalarımıza bu alanlarda hız vererek halkımıza hizmet etmeye devam etmekteyiz.

        Bu zamana kadar yaşanmış olumlu yada olumsuz birikimlerin ışığında, 2013 yılının Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Kaş'lı hemşehrililerimin ve tüm kamu personelimizin Yeni Yılını en içten dileklerimle kutluyorum.  28.12.2012

                                                                                                                                                           Selami KAPANKAYA                                                                                                                           Kaş Kaymakamı