BEBE MARKETLERİ AÇILIYOR..


Açıklama: BEBE MARKETLERİ AÇILIYOR..
Kategori: OKURLARIMIZDAN
Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2012
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 16:42
Site: Likya Haber Gazetesi, Kalkan, Kaş Antalya Haberler
URL: http://www.likyahaber.net/haber/haber_detay.asp?haberID=3406


BEBE MARKETLERİ AÇILIYOR…

Dastini Bebe Marketleri Antalya`da şube açmak için çalışmalarına başladı. 2012 yılında mağaza sayısını 50’ye çıkarmayı hedefleyen Dastini 2004 yılından beri hizmetlerine devam ediyor.
Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Dastini Bebe Marketleri operasyon müdürü Barış SESKİR  yıl  sonuna kadar Antalya`da bayilik açacaklarını söyledi. SESKİR`in konu ile ilgili; “Bebek sektöründeki 7. yılını geride bırakan Dastini Bebe Market mağazacılık ağını genişletmeyi sürdürüyor. 2004 yılından beri 35 mağaza açan Dastini Bebe Market 2012 yılında mağaza sayısını 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda son olarak Antalya, Balıkesir, Samsun, Nusaybin, Kayseri ve Erzurum'da 20.000 çeşit ürünün satılacağı mağazasını anne ve babaların hizmetine açan Dastini bu yılın sonuna kadar Akdeniz Bölgesi’nde her ile bayilik  vermeyi planlıyor.” dedi.

DASTİNİ BEBE MARKET FRANCHİSE YÖNTEMİYLE GİRİŞİMCİ ARIYOR
SESKİR; “Tülay Baransel Kırık - Nurettin Kırık çiftinin kızları Su Kırık’ın doğumu ile birlikte 2004 yılında İstanbul Sahrayıcedid’de açtıkları mağaza ile yolculuğuna başlayan Dastini  bugün 18 farklı  ilde 28 mağaza ile bebek sektörünün öncü kuruluşu olmayı başarmıştır. 28 olan mağaza sayısını arttırmak için bayilikler vermeye devam eden Dastini, bebek mamasından bebek arabasına,oyuncak çeşidinden tekstile 20.000 farklı ürün çeşidiyle 2004 yılından itibaren anne ve babalara bebeklerinin ihtiyaçlarını tek bir çatı altından karşılama kolaylığı sunmaktadır. Franchise sistemiyle büyümeye devam eden Dastini cazip bayilik şartlarıyla özellikle anne ve baba olan yatırımcıların ilgi odağı olmayı  başarmıştır… Dastini Bebe Market bayilerine sağladığı stoksuz çalışma rahatlığı, tüm dünya markası bebek ürünlerini tek bir çatı altından karşılama kolaylığı, reklam desteği, otomasyon desteği gibi birçok konuda kolaylıklar sağlamaktadır. Özellikle anne ve baba olan yatırımcıların ilgisini çeken Dastini risksiz bir sektörde orta ölçekli bir yatırım miktarıyla ticaret yapmak isteyenlerin tercihlerinin başında gelmektedir. Tüm ülke sınırlarında mağazalaşmayı hedefleyen Dastini kalitesi ispatlanmış bebek  ürünlerini en uygun koşullarda tüketicisi ile buluşturmayı hedeflemektedir.

FRANCHİSE ÇALIŞMA SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Dastini Bebe Market büyüme hedeflerine uygun olarak öncelikle nerelere franchise verileceğini belirler ve bu bölgelerde kendisine uygun yatırımcı  profilini çıkarır daha sonra bu profile uygun yatırımcılarla o bölgenin temsilcisi olarak franchise sözleşmesi imzalar,sonrasında mağazanın açılacağı yerin tespiti, mağazanın dekorasyon çalışması ve bulunduğu bölgede satışı yapılacak en uygun ürünlerin belirlenmesi merkez tarafında tespit edilerek onaylanır, ürün eğitimi merkez personeli tarafından verilerek mağaza satışa hazır bir durumda Franchise’e teslim edilir”. dedi.

Girişimci olmak isteyenlere Dastini Bebe Market  telefonları: Franchise Müd. Murat  ACER,

Tel; 0532 740 21 80 şeklinde belirtildi.